Suomessa valmistettu ICE ’n’ HOT on uusi kylmä-lämpögeeli lihasten ja nivelten kiputilojen lievittämiseen. Mentolia sisältävä geeli viilentää nopeasti ja pitkävaikutteisesti, mitä seuraa miellyttävä rentouttava lämmöntunne.

ICE ’n’ HOT geelissä kipua lievittävä viilentävä vaikutus perustuu levomentoliin ja etanoliin, jotka saavat aikaan nopean ja pitkittyneen viilentävän vaikutuksen. Viilentävä vaikutus aiheuttaa iholla viileän aistimuksen, joka vaimentaa ja muokkaa kiputuntemuksia.

Paikallista verenkiertoa ja lämmöntunnetta lisäävät valmisteessa olevat capsicum oleoresin (sis. chiliuutetta) ja kamferi. Ne vilkastuttavat paikallisesti pintaverenkiertoa, joka muodostaa miellyttävän lämpötuntemuksen ja parantaa paikallista aineenvaihduntaa edistäen samalla kudosten palautumista.

Tuotteen valmistemuoto on emulsiogeeli, joka kuivuu iholla nopeasti mutta samalla ehkäisee geeleille tyypillistä ihoa kuivattavaa vaikutusta. Tuotekehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota raaka-aineiden ihoystävällisyyteen ja ympäristönäkökulmaan. Tuote ei sisällä parabeenejä eikä väriaineita ja se sisältää ihoa kosteuttavia ja hoitavia aineita.

 

Käytä Ice ’n’ Hot geeliä mm.

  • jännittyneille ja rasittuneille lihaksille
  • niska- ja hartiaseudun jännittyneille lihaksille
  • rasituksesta ja vammoista johtuviin kiputiloihin
  • lievittämään nivelten kiputiloja
  • ennen urheilusuoritusta 
  • urheilusuorituksen jälkeen palautumisen tehostamiseen

 

Käyttö: Levitä geeliä hoidettavalle alueelle 2-4  kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. Pese kädet huolellisesti saippualla käytön jälkeen. Sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön. Sopii käytettäväksi yli 5-vuotiaille. Tuote ei sisällä metyylisalisylaattia.

Älä käytä, mikäli olet allerginen tai yliherkkä tuotteen ainesosille. Tuote sisältää chiliuutetta,  Huomioithan, että fyysinen rasitus tai lämpö (esim. sauna) saattaa voimistaa lämpövaikutusta. Vältä aineen joutumista silmiin, limakalvoille ja haavoihin. Raskauden tai imetyksen aikaisesta käytöstä tulee keskustella lääkärin kanssa. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Vain ulkoiseen käyttöön.  

 

ICE ’n’ HOT on kotimainen Avainlipputuote

CE-merkitty lääkinnällinen laite.